Hodnocení obchodu

5,0 28 hodnocení
Přidat hodnocení
5
28x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
M Avatar autora | 7.4.2019
Som velmi rada, ze som nasla tento kontakt, a vrelo odporucam ostatnym. Skvely vyber knih, dobra komunikacia a nadstandartne sluzby od rad az po dodanie.
Avatar autora 7.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
EK Avatar autora | 17.3.2019
Jsem velmi spokojená , až nadstardantní služby , ochota , komunikace
Avatar autora 17.3.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
R Avatar autora | 28.2.2019
Velká spokojenost. Ochotná paní Čmielová. Dobře poradí a obstará knihy na míru. Doporučuji.
Avatar autora 28.2.2019
Děkuji za hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
ŠO Avatar autora | 2.2.2019
Doporučuji. Byla jsem velice spokojená, vstřícný a milý přístup k zákazníkům, ochota, rychlé dodání, velký výběr knih.
Avatar autora 2.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
PB Avatar autora | 5.1.2019
;Jsem velmi spokojená. Skvělá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, kvalitní knížky.
Avatar autora 5.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RO Avatar autora | 30.12.2018
Jsem nadmíru spokojen! Skvělý přístup k zákazníkům. Děkuju :-)
Avatar autora 30.12.2018
Také děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojený.
LB Avatar autora | 22.12.2018
Jsem velmi spokojená, paní je velmi milá a ochotná. Doporučuji.
Avatar autora 22.12.2018
Děkuji za Vaše hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
IK Avatar autora | 3.12.2018
Velká spokojenost.
Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a rádi Vám uděláme radost i někdy příště.
R Avatar autora | 13.10.2018
Spokojenost. Doporucuji
Avatar autora 13.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Těšíme se, až Vám budeme moct udělat radost příště.
LJ Avatar autora | 17.9.2018
vše ok
Avatar autora 17.9.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
MB Avatar autora | 18.6.2018
Super tip na knížku pro dcerku, maximálně spokojen.
PB Avatar autora | 5.6.2018
Maximální spokojenost. Doporučuji všem :-)
HH Avatar autora | 22.4.2018
Velmi milá komunikace a spolupráce :-)
LS Avatar autora | 17.3.2018
Super přístup, široký výběr, na požadavky Paní je ochotna sehnat i jiné knihy než jsou v nabídce. Je to takový rodinný obchod.
Avatar autora | 25.2.2018
+ Vstricne a rychle jednani

Siroky vyber
ST Avatar autora | 25.2.2018
Obrovská spokojenost, velký výběr,vstřícné jednání, bonusy a dárečky. Doporučuji!!!!
Avatar autora | 20.2.2018
Úžasný výběr knih, individuální přístup, rychlé doručení, malé pozornosti ke každému nákupu :)
Avatar autora | 19.2.2018
+ pohodlný nákup, výdejní místo poblíž, ochota v jednání

BK Avatar autora | 5.2.2018
skvěla komunikace, ochotna paní, ihned odesíláno,pokud je skladem, dárečky a bonusy, doporučuji všem
Avatar autora | 5.2.2018
+ Vynikajici komunikace s obchodem
+ Rychle jednani
+ Bonusy a darky navic

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 28

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.