Hodnocení obchodu

5,0 52 hodnocení
Přidat hodnocení
5
52x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
I Avatar autora Iveta | 12.10.2020
Super, doporučuji. Paní Čmielová je skvělý člověk.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.10.2020
Moc děkuji, Vašeho hodnocení si moc vážím.
M Avatar autora Michaela | 12.7.2020
Tezko napsat jinymi slovy hodnoceni, nez o jakem ctu i od dalsich zákaznic. Pani Cmielova ma rada jak knizky, tak deti i lidi. Je to citit z kazdeho mileho slova v emailu, z kazdeho skutku, kdyz se Vam snazi vyhovet, abyste knizky (ktere maji byt darky) dostali vcas, z kazde odborne rady. Jsem verny zakaznik, doporucuji s radosti kazdemu, kdo u nas doma knizky obdivuje.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.7.2020
Paní Michaelo, moc děkuji za nádherné hodnocení, velice si ho vážím a jsem ráda, že máme zákazníky, jako jste Vy.
SB Avatar autora Stáňa Bártková | 30.6.2020
Velice spokojená :)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
BF Avatar autora Bogdana Fabiszová | 8.6.2020
Maximálně spokojená. Děkuji za skvělou komunikaci a snahu knížky dodat i v této nelehké době.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
GK Avatar autora Gražyna Karzelová | 6.6.2020
Velmi spokojená a dcera, které paní Čmielová dokázala sehnat v Polsku vysněnou knížku je v sedmém nebi. Paní je velice ochotná, zboží doveze i domů. Mohu jen doporučit !!!!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Opravdu moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jsme dceři mohli udělat radost.
UW Avatar autora Uršula Witoszová | 5.6.2020
určitě doporučuji a určitě opět objednám :-) , a knížky jsou moc pěkné
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, jsme rádi, že jste byla spokojená a že se Vám knihy líbí.
HL Avatar autora Hana Lipenská | 17.5.2020
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
MH Avatar autora Magda Horáková | 16.5.2020
Byla jsem velmi spokojena. Knihy v cizím jazyce je docela obtížné sehnat. Moje dvě vybrané knihy byly doručeny během několika dní (na rozdíl od standardní 2-4 týdenní objednací doby v jiných e-shopech). Současně mě překvapil až neuvěřitelný přístup paní Čmielové, která mě o objednávce informovala (zdálo se, že osobními maily, nikoliv automaticky vygenerovanými) a po převzetí objednávky se ještě omlouvala, že zboží bylo asi doručeno jinou přepravní službou, než jsem si zvolila (což dokonce ani nebyla pravda a zboží bylo doručeno dle mých požadavků). Opravdu velmi doporučuji!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.5.2020
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
Avatar autora Luděk Červenka | 25.4.2020
5 Velmi spokojený
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.4.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.
LR Avatar autora Lucie Richter | 20.4.2020
Velmi spokojená!:-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.4.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
IK Avatar autora Iveta Kadlubcová | 1.4.2020
Vše na jedničku !
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 1.4.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 22.1.2020
Spokojenost jako vždy.
Avatar autora (Administrátor) 3.12.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme.
ID Avatar autora Ivana Di-Giustová | 12.1.2020
Skvělý obchod vedený srdcem skvělého člověka ????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.1.2020
Děkujeme za milé hodnocení.
LP Avatar autora Lenka Pyszková | 4.1.2020
Super obchod, určitě jsem nenakoupila naposled
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
MJ Avatar autora Michaela Jančařiková | 28.12.2019
Maximálně a po všech strankach
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2019
Děkujeme, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená.
JA Avatar autora Jan Anděl | 28.12.2019
Nakupoval jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Velká spokojenost
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen. Budeme se těšit, až Vám zase budeme moct udělat radost nějakou pěknou knihou.
R Avatar autora Radka | 22.12.2019
Jako vždy velká spokojenost. Děkuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2019
Také děkujeme, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená.
GK Avatar autora Gražyna Karzelová | 17.12.2019
Jsem moc spokojená. Perfektní komunikace a nadstandardní služby.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
HH Avatar autora Halina Heczková | 25.11.2019
Jednička s hvězdičkou.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.11.2019
Děkujeme, moc si Vašeho hodnocení vážíme a jsme rádi, že jte byla spokojená.
MS Avatar autora Marcela Sikorová | 5.10.2019
Naprosto skvělá spolupráce ????????????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 52

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.