Vážení zákazníci, poslední květnový týden nebudeme vyřizovat objednávky. Objednáte-li zboží, které není skladem, odešleme jej už až po 4. 6. Jako omluvu přijměte kód BEZDOPRAVY, díky němuž budete mít dopravu zdarma (tento týden neplatí pro zboží skladem).

Hodnocení obchodu

5,0 16 hodnocení
Přidat hodnocení
5
16x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Avatar autora | 22.4.2018
Velmi milá komunikace a spolupráce :-)
Avatar autora | 17.3.2018
Super přístup, široký výběr, na požadavky Paní je ochotna sehnat i jiné knihy než jsou v nabídce. Je to takový rodinný obchod.
Avatar autora | 25.2.2018
+ Vstricne a rychle jednani

Siroky vyber
Avatar autora | 25.2.2018
Obrovská spokojenost, velký výběr,vstřícné jednání, bonusy a dárečky. Doporučuji!!!!
Avatar autora | 20.2.2018
Úžasný výběr knih, individuální přístup, rychlé doručení, malé pozornosti ke každému nákupu :)
Avatar autora | 19.2.2018
+ pohodlný nákup, výdejní místo poblíž, ochota v jednání

Avatar autora | 5.2.2018
skvěla komunikace, ochotna paní, ihned odesíláno,pokud je skladem, dárečky a bonusy, doporučuji všem
Avatar autora | 5.2.2018
+ Vynikajici komunikace s obchodem
+ Rychle jednani
+ Bonusy a darky navic

Avatar autora | 29.1.2018
Maximální spokojenost, rychlost vyřízení, neobyčejná vstřícnost v komunikaci s obchodem. Vřele doporučuji!
Avatar autora | 4.6.2017
Naprosto úžasná komunikace! Skvělá paní, skvělé knížky, které se jinde nedají sehnat. Dárečky, slevy... No prostě paráda!
Avatar autora | 14.4.2017
+ Množství cizojazyčných knih

Avatar autora | 18.3.2017
+ Nesmirne ochotny personal, skvele prubezne informace o dodani zbozi.
- Zadne.

Vse perfektni, krasny darek k nakupu, velka spokojenost.
Avatar autora | 26.2.2017
+ Skvělý obchod, perfektní nápad na cizojazyčné knihy. Rychlé doručení.

Anglickou knihu měli na skladě a hned druhý den jsem ji dostal. Potěšil mě i dárek, takže se synem už můžeme číst knihy dvě.
Avatar autora | 16.12.2016
+ Příjemná komunikace a ochota, doporučuji.
- žádné

Všem můžu jenom doporučit.
Avatar autora | 9.12.2016
Skvělá komunikace a jednání. Všem vřele doporučuji.
Avatar autora | 2.12.2016
Obrovská spokojenost. Všem doporučujeme.

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 16

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.