Hodnocení obchodu

5,0 32 hodnocení
Přidat hodnocení
5
32x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
LS Avatar autora | 5.8.2019
????
K Avatar autora | 30.7.2019
Vynikající a zdvořilá komunikace ze strany obchodu, veškeré informace i v případě, že se dodání zpozdí. Drobné dárky k nákupu potěší.
Avatar autora 5.8.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 14.7.2019
Moc děkuji,velmi solidní jednání,mohu určitě doporučit. Srdečně zdravim,Zuzana Terčová,Praha
Avatar autora 24.8.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu si ho velice vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
M Avatar autora | 7.4.2019
Som velmi rada, ze som nasla tento kontakt, a vrelo odporucam ostatnym. Skvely vyber knih, dobra komunikacia a nadstandartne sluzby od rad az po dodanie.
Avatar autora 7.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
EK Avatar autora | 17.3.2019
Jsem velmi spokojená , až nadstardantní služby , ochota , komunikace
Avatar autora 17.3.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
R Avatar autora | 28.2.2019
Velká spokojenost. Ochotná paní Čmielová. Dobře poradí a obstará knihy na míru. Doporučuji.
Avatar autora 28.2.2019
Děkuji za hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
ŠO Avatar autora | 2.2.2019
Doporučuji. Byla jsem velice spokojená, vstřícný a milý přístup k zákazníkům, ochota, rychlé dodání, velký výběr knih.
Avatar autora 2.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
PB Avatar autora | 5.1.2019
;Jsem velmi spokojená. Skvělá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, kvalitní knížky.
Avatar autora 5.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RO Avatar autora | 30.12.2018
Jsem nadmíru spokojen! Skvělý přístup k zákazníkům. Děkuju :-)
Avatar autora 30.12.2018
Také děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojený.
LB Avatar autora | 22.12.2018
Jsem velmi spokojená, paní je velmi milá a ochotná. Doporučuji.
Avatar autora 22.12.2018
Děkuji za Vaše hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
IK Avatar autora | 3.12.2018
Velká spokojenost.
Avatar autora 3.12.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a rádi Vám uděláme radost i někdy příště.
R Avatar autora | 13.10.2018
Spokojenost. Doporucuji
Avatar autora 13.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Těšíme se, až Vám budeme moct udělat radost příště.
LJ Avatar autora | 17.9.2018
vše ok
Avatar autora 17.9.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
Avatar autora | 26.7.2018
Rychlé jednání, spolehlivost
Avatar autora 24.8.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že nákup proběhl k Vaší spokojenosti a rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.
MB Avatar autora | 18.6.2018
Super tip na knížku pro dcerku, maximálně spokojen.
PB Avatar autora | 5.6.2018
Maximální spokojenost. Doporučuji všem :-)
HH Avatar autora | 22.4.2018
Velmi milá komunikace a spolupráce :-)
LS Avatar autora | 17.3.2018
Super přístup, široký výběr, na požadavky Paní je ochotna sehnat i jiné knihy než jsou v nabídce. Je to takový rodinný obchod.
Avatar autora | 25.2.2018
+ Vstricne a rychle jednani

Siroky vyber
ST Avatar autora | 25.2.2018
Obrovská spokojenost, velký výběr,vstřícné jednání, bonusy a dárečky. Doporučuji!!!!

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 32

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.