Hodnocení obchodu

5,0 34 hodnocení
Přidat hodnocení
5
34x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
HH Avatar autora Halina Heczková | 25.11.2019
Jednička s hvězdičkou.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.11.2019
Děkujeme, moc si Vašeho hodnocení vážíme a jsme rádi, že jte byla spokojená.
MS Avatar autora Marcela Sikorová | 5.10.2019
Naprosto skvělá spolupráce ????????????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
LS Avatar autora Linda Sobolova | 5.8.2019
????
K Avatar autora Kateřina S, | 30.7.2019
Vynikající a zdvořilá komunikace ze strany obchodu, veškeré informace i v případě, že se dodání zpozdí. Drobné dárky k nákupu potěší.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.8.2019
Velice děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 14.7.2019
Moc děkuji,velmi solidní jednání,mohu určitě doporučit. Srdečně zdravim,Zuzana Terčová,Praha
Avatar autora (Administrátor) 16.12.2019
Moc děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu si ho velice vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
M Avatar autora Michaela | 7.4.2019
Som velmi rada, ze som nasla tento kontakt, a vrelo odporucam ostatnym. Skvely vyber knih, dobra komunikacia a nadstandartne sluzby od rad az po dodanie.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 7.4.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
EK Avatar autora Eva Křehotová | 17.3.2019
Jsem velmi spokojená , až nadstardantní služby , ochota , komunikace
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.3.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
R Avatar autora Radka | 28.2.2019
Velká spokojenost. Ochotná paní Čmielová. Dobře poradí a obstará knihy na míru. Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.2.2019
Děkuji za hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
ŠO Avatar autora Šárka Ocásková | 2.2.2019
Doporučuji. Byla jsem velice spokojená, vstřícný a milý přístup k zákazníkům, ochota, rychlé dodání, velký výběr knih.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 2.2.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
PB Avatar autora Petra Bouchnerová | 5.1.2019
;Jsem velmi spokojená. Skvělá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, kvalitní knížky.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.1.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
RO Avatar autora Ruslan Omarov | 30.12.2018
Jsem nadmíru spokojen! Skvělý přístup k zákazníkům. Děkuju :-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.12.2018
Také děkujeme, jsme rádi, že jste byl spokojený.
LB Avatar autora Lucie Burgetová | 22.12.2018
Jsem velmi spokojená, paní je velmi milá a ochotná. Doporučuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2018
Děkuji za Vaše hodnocení, moc si ho vážím a jsem ráda, že jste byla spokojená.
IK Avatar autora Iveta Kadlubcová | 3.12.2018
Velká spokojenost.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 3.12.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a rádi Vám uděláme radost i někdy příště.
R Avatar autora Radka | 13.10.2018
Spokojenost. Doporucuji
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.10.2018
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená. Těšíme se, až Vám budeme moct udělat radost příště.
LJ Avatar autora Lenka Jelínková | 17.9.2018
vše ok
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.9.2018
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a snad Vám budeme moct udělat radost i v budoucnu.
Avatar autora | 26.7.2018
Rychlé jednání, spolehlivost
Avatar autora (Administrátor) 16.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že nákup proběhl k Vaší spokojenosti a rádi Vám uděláme radost i v budoucnu.
MB Avatar autora Marian Bolek | 18.6.2018
Super tip na knížku pro dcerku, maximálně spokojen.
PB Avatar autora Petra Borská | 5.6.2018
Maximální spokojenost. Doporučuji všem :-)
HH Avatar autora Hana Holcnerová | 22.4.2018
Velmi milá komunikace a spolupráce :-)
LS Avatar autora Lenka Suszková | 17.3.2018
Super přístup, široký výběr, na požadavky Paní je ochotna sehnat i jiné knihy než jsou v nabídce. Je to takový rodinný obchod.

Stránka 1 z 2 , položek celkem: 34

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.