Vážení zákazníci, rádi bychom upozornili na to, že někteří dodavatelé zatím stále odesílají knihy se zpožděním, nicméně situace se pomalu vrací do normálu. Pro více informací se na nás neváhejte obrátit. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 51 hodnocení
Přidat hodnocení
5
51x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
M Avatar autora Michaela | 12.7.2020
Tezko napsat jinymi slovy hodnoceni, nez o jakem ctu i od dalsich zákaznic. Pani Cmielova ma rada jak knizky, tak deti i lidi. Je to citit z kazdeho mileho slova v emailu, z kazdeho skutku, kdyz se Vam snazi vyhovet, abyste knizky (ktere maji byt darky) dostali vcas, z kazde odborne rady. Jsem verny zakaznik, doporucuji s radosti kazdemu, kdo u nas doma knizky obdivuje.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 13.7.2020
Paní Michaelo, moc děkuji za nádherné hodnocení, velice si ho vážím a jsem ráda, že máme zákazníky, jako jste Vy.
SB Avatar autora Stáňa Bártková | 30.6.2020
Velice spokojená :)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 30.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
BF Avatar autora Bogdana Fabiszová | 8.6.2020
Maximálně spokojená. Děkuji za skvělou komunikaci a snahu knížky dodat i v této nelehké době.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
GK Avatar autora Gražyna Karzelová | 6.6.2020
Velmi spokojená a dcera, které paní Čmielová dokázala sehnat v Polsku vysněnou knížku je v sedmém nebi. Paní je velice ochotná, zboží doveze i domů. Mohu jen doporučit !!!!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 8.6.2020
Opravdu moc děkujeme za krásné hodnocení, jsme rádi, že jsme dceři mohli udělat radost.
UW Avatar autora Uršula Witoszová | 5.6.2020
určitě doporučuji a určitě opět objednám :-) , a knížky jsou moc pěkné
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.6.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení i doporučení, jsme rádi, že jste byla spokojená a že se Vám knihy líbí.
HL Avatar autora Hana Lipenská | 17.5.2020
Velmi spokojená
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.5.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme.
MH Avatar autora Magda Horáková | 16.5.2020
Byla jsem velmi spokojena. Knihy v cizím jazyce je docela obtížné sehnat. Moje dvě vybrané knihy byly doručeny během několika dní (na rozdíl od standardní 2-4 týdenní objednací doby v jiných e-shopech). Současně mě překvapil až neuvěřitelný přístup paní Čmielové, která mě o objednávce informovala (zdálo se, že osobními maily, nikoliv automaticky vygenerovanými) a po převzetí objednávky se ještě omlouvala, že zboží bylo asi doručeno jinou přepravní službou, než jsem si zvolila (což dokonce ani nebyla pravda a zboží bylo doručeno dle mých požadavků). Opravdu velmi doporučuji!
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 16.5.2020
Děkujeme za Vaše krásné hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla s našimi službami spokojená.
Avatar autora Luděk Červenka | 25.4.2020
5 Velmi spokojený
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.4.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl s našimi službami spokojený.
LR Avatar autora Lucie Richter | 20.4.2020
Velmi spokojená!:-)
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 20.4.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
IK Avatar autora Iveta Kadlubcová | 1.4.2020
Vše na jedničku !
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 1.4.2020
Děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená.
Avatar autora | 22.1.2020
Spokojenost jako vždy.
Avatar autora (Administrátor) 16.7.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, opravdu moc si ho vážíme.
ID Avatar autora Ivana Di-Giustová | 12.1.2020
Skvělý obchod vedený srdcem skvělého člověka ????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 12.1.2020
Děkujeme za milé hodnocení.
LP Avatar autora Lenka Pyszková | 4.1.2020
Super obchod, určitě jsem nenakoupila naposled
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.1.2020
Děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi, že jste byla spokojená, a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.
MJ Avatar autora Michaela Jančařiková | 28.12.2019
Maximálně a po všech strankach
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2019
Děkujeme, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená.
JA Avatar autora Jan Anděl | 28.12.2019
Nakupoval jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Velká spokojenost
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 28.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byl spokojen. Budeme se těšit, až Vám zase budeme moct udělat radost nějakou pěknou knihou.
R Avatar autora Radka | 22.12.2019
Jako vždy velká spokojenost. Děkuji.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 22.12.2019
Také děkujeme, jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená.
GK Avatar autora Gražyna Karzelová | 17.12.2019
Jsem moc spokojená. Perfektní komunikace a nadstandardní služby.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 17.12.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, moc si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
HH Avatar autora Halina Heczková | 25.11.2019
Jednička s hvězdičkou.
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 25.11.2019
Děkujeme, moc si Vašeho hodnocení vážíme a jsme rádi, že jte byla spokojená.
MS Avatar autora Marcela Sikorová | 5.10.2019
Naprosto skvělá spolupráce ????????????
Avatar autora Zuzana Čmielová (Administrátor) 5.10.2019
Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si ho vážíme a jsme rádi, že jste byla spokojená.
LS Avatar autora Linda Sobolova | 5.8.2019
????

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 51

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.