Už jste dětem koupili naše nejprodávanější tituly?

Léto už je v plném proudu. Už jste stihli svému dítku koupit některý z našich bestsellerů? Nebo jste si zatím nedokázali vybrat? Doporučujeme inspirovat se žebříčkem nejoblíbenějších titulů našich zákazníků.
 
Suverénně nejprodávanější je momentálně kniha W pustyni i w puszczy, která se pro letní čtení skvěle hodí. Henryk Sienkiewicz tento příběh nejdříve psal jako román na pokračování v listu Kurier Warszawski v letech 1910 - 1911. Román v době svého vydání vzbudil veliký rozruch, protože Sienkiewicz nikdy předtím nepsal knihy pro děti. Inspiroval se přitom skutečnou událostí, k níž došlo při stavbě Suezského průplavu. Tehdy byl unesen syn jednoho z pracovníků a nebyl nikdy nalezen.
 
Druhé místo získala knížečka The Three Billy Goats Gruff Ladybird Tales. Ostatně ze série Ladybird Tales se v naší Top 10 objevuje více titulů. Jde o knížečky v menším formátu, které se dětem dobře čtou, protože upravují klasické pohádky a oblíbené příběhy pro malé čtenáře. A díky jejich ceně jsou dostupné, u nás navíc některé koupíte s výraznou slevou.
 
 
Ať už vás zaujme kterákoliv, jsem si jistá, že si vyberete, protože je jedna hezčí než druhá :-)