14 uklidňujících knížek na dobrou noc

Sháníte ideální knížku, se kterou se vaše děťátko zklidní a po jejímž přečtení co nejrychleji usne? K dispozici jsou smyslová leporela pro miminka i knihy s oblíbenými televizními postavičkami a příběhy zvířecích hrdinů. Čtěte dětem, abyste zavedli ten nejlepší rituál před spaním pro všechna batolata i malé rošťáky v předškolním věku. A věřte mi - ještě i malí školáci vám budou za pohádku před spaním vděční... 

Goodnight Sleepy Caterpillar (Caterpillar)Maličká housenka má za sebou dlouhý den. Vydejte se spolu s ní lesem a popřejte dobrou noc všem lesním kamarádům a podívejte se, jaké překvapení na vás čeká!

Doporučený věk: 0-5 let

 Goodnight Tractor (Puffin)Malý chlapec jde spát a popřeje dobrou noc všem svým hračkám. Která je jeho nejoblíbenější? Samozřejmě traktor!

Text plný rýmů, hezkých ilustrací a spousty zvířecích zvuků, tato knížka vám zaručeně pomůže dostat děti do postýlek a zůstat tam!

Doporučený věk: 3-5 let

 Goodnight Beautiful Moon (puffin)

Vítejte v Puffin Rock - domově dvou malých papuchalků, kteří se jmenují Oona a Baba. Tentokát se Oona nemůže dočkat večera, až vyjde měsíc. Dnes v noci totiž měsíc nebude obyčejný, ale bude to superměsíc! Bude mnohem větší a krásnější než kdy jindy...

Krásně ilustrovaná kniha, jednoduchý text a milý příběh, který zaujme každého mrňouska.

Série knih vznikla na základě televizního seriálu.

Doporučený věk: 3-5 let

 

Goodnight Baby Moon (Dorling Kindersley) Nádherný příběh pro společné večerní čtení pro vaše nejmenší - objevte fáze měsíce se zaječí rodinkou!

Králíci se během noční procházky dívali na kulatý měsíc. Jak šel čas, všimli si, že měsíc už není kulatý, a ještě později zjistili, že měsíc není vidět. Nakonec ale zjistili, že měsíc se zase vrátí.

 

PO ZMÁČKNUTÍ TLAČÍTKA MĚSÍC NA PŘEDNÍ STRANĚ SVÍTÍ, což činí z knihy nádherný dárek pro každé malé dítě.

Doporučený věk: 3-5 let

 

Snuggle Tight, Kiss Goodnight (Little Tiger)Připojte se ke zvířecím mláďatům, která se připravují na spaní v této uklidňující, krásně ilustrované knize, s výřezem v obálce a vyskakujícími obrázky na každé stránce! Kniha je součástí série Pops for Tots.

Doporučený věk: 0-5 let

 

 Goodnight My Honey Bunny (little tiger)Připojte se k mamince a malému zajíčkovi, kteří poslouchají okolní zvuky před tím, než půjdou spát. Tato milá knížka obsahuje měkké povrchy na osahání, jemné zvuky a lyrické rýmy, které potěší před spaním každé děťátko.

Doporučený věk: 0-5 let

 

Goodnight, Sleepy Moon (little tiger)Medvídek se chystá do postýlky - podívejte se, co všechno ho čeká před spaním.

Krásná knížečka, která je ideální pro krátké čtení před spaním.

Doporučený věk: 0-5 let

 

Baby Touch and Feel Goodnight, Sophie (Dorling kindersley)Krásné povídání o žirafce Sophie, které je navíc doplněné o speciální povrchy, díky kterým si děti mohou obrázky i osahat. Zažijete tak s knížečkou spoustu legrace!

Doporučený věk: 0-5 let

 

Küsschen, knuddeln, gute NachtKuře, kočka, kráva, prase a ovce téměř zavírají oči. K usnutí nyní chybí už jen jejich plyšová zvířátka! Ale komu které patří? Zábavný rýmovaný příběh s omyvatelnými, opakovaně použitelnými samolepkami se zvířátky.

Krásná interaktivní kniha na hraní s nesmyvatelnými a opakovaně použitelnými nálepkami na hraní.

Doporučený věk: 0-5 let

 

Gute Nacht, alles schläft!Sluníčko jde spát. Stromy a květiny jdou spát. A ty jdeš také spát - až všechno usne! Tato obrázková knížka je milou pozvánkou pro děti, které se mají uložit ke spánku.

Doporučený věk: 0-5 let

 

Mein Fühlbilderbuch Gute Nacht!Další knížečka z úspěšné řady vezme děti na cestu za poznáním. Knížečka je v atraktivním malém formátu s vazbou, která je na povrchu měkká.

Kombinace jednoduchých fotografií, veselých rýmů a neobvyklch třpytivých a dotykových elementů přináší dětem mnohá překvapení. Děti tak objevují svět nejen díky prohlížení a poslechu, ale také díky dotýkání se různých povrchů.

Doporučený věk: 0-5 let

 

Biblijne opowieści do poduszki Nádherně ilustrovaná knížka plná nejznámějších biblických příběhů ze Starého i Nového zákona, které jsou vyprávěné tak, že jej pochopí i nejmenší děti.

Doporučený věk: 3-7 let

 

Opowieści na dobranoc dla młodych buntowniczekSto krátkých příběhů představuje životy stovky obdivuhodných žen z dob minulých i ze současnosti. Najdeme mezi nimi umělkyně, sportovkyně, vědkyně, ale také političky či královny. Jejich osudy mají být inspirací pro malé i velké, kteří sní svoje velké sny. Všechny medailonky jsou doprovázeny celostránkovými portréty.

Doporučený věk: 6-12 let

 

Reksio. Dobranocka wszech czasów (Speciální edice k 50. výročÍOblíbený hrdina z klasického kresleného seriálu slaví už 50. narozeniny a zve vás k neuvěřitelným dobrodružstvím!

 

Tak - kterou vyberete? Ať už kteroukoliv, přejeme, ať se vám s ní dobře usíná...