English for Everyone

Po novém roce se mi do rukou dostala tahle novinka - a musím říct, že jsem byla opravdu nadšená. I z pohledu člověka, který se anglicky učil, i z pohledu učitelky angličtiny. Knížka je zaměřená na rozšíření slovní zásoby a troufám si říct, že je opravdu jedinečná. Je kombinací obrázkového slovníku a praktických cvičení.

English Vocabulary Builder je skvělá pomůcka pro všechny, kdo si chtějí (konečně) jednoduše zapamatovat nejdůležitější slovní zásobu - obsahuje 3000 hesel, která jsou všechna ilustrovaná a dostupná na poslechové nahrávce, kterou má každý k dispozici. Studenti si mohou vpisovat vlastní překlady a slovíčka si procvičit ve stovkách praktických cvičení.

Osobně se mi moc líbí provedení. Díky jednoduchým obrázkům je význam slovíček celkem jasný a snadno zapamatovatelný. Najdete zde slovíčka od těch nejzákladnějších až po obchodní idiomy. A cvičení jsou jednoduchá na pochopení, takže jediné, co musíte řešit, je to, abyste napsali správné slovíčko. Za sebe knížku rozhodně doporučuji!