Tři Králové přinesli pár novinek...

Leden patří již tradičně k měsícům, kdy nakladatelství vydávají nové knihy - i když novinky nás čekají samozřejmě i v dalších měsících. Zde je malá ochutnávka toho, co nám Tři Králové letos nadělili. Ostatní knížky samozřejmě najdete v nabídce jako Novinky.

English for EveryoneNádherná kombinace ilustrovaného slovníku a cvičebnice, ve které procvičíte snad všechny aspekty anglického jazyka. My už jsme ji letos stihli i prodat - a musím říct, že jsem z ní byla nadšená - i jako lektorka angličtiny.

Díky English Vocabulary Builder si snadno zapamatujete anglická slovíčka a fráze. Všech 3000 hesel je ilustrovaných a doprovázených poslechem. Čtenář si může zapsat vlastní překlad a využít stovky praktických příkladů k zapamatování slovíček a upevnění jazykových schopností.

Goodnight, I Love You Moc hezká knížka pro nejmenší o tom nejhezčím - o lásce. Moc se nám líbí ilustrace.

Grandma Loves You! Tato knížka pro nejmenší je oslavou vztahu dětí a jejich babiček. Jistě udělá radost nejen dětem...

My First Nature Let's Go Exploring Protože děti milují pojmenovávání zvířat! Aspoň naše děti by mohly podobné knížky prohlížet pořád.

LEGO CITY Busy Word Book Pro školáky se nám moc líbí tento obrázkový slovník - díky postavičkám z LEGA bude učení angličtiny zábavou!

 

Doktor Dolittle i jego zwierzęta Oblíbený příběh o doktorovi, který rozuměl zvířecí řeči - díky čemuž zažil nejedno dobrodružství. Milovali ho už naši rodiče - i když možná spíš v ruské verzi Doktor Bolíto. My však přinášíme originál. Ručím za to, že děti tu knížku budou chtít číst pořád znovu a znovu!

Zaczarowany dom Matyldy Kouzelný příběh nejen pro holčičky - přestěhovat se může být obtížné. Ale co když se nastěhujete do kouzelného domu?

 

A slibujeme, že další novinky budeme přidávat dál! Tak už jen vybrat tu správnou knížku pro vaše dítko...