Náš výběr na léto pro vás

Toto léto dopřejte dětem novinky od skvělých autorů! I o prázdninách mají knihy svoje místo - při cestování v autě, vlaku či letadle, při odpočinku u vody nebo na zahradě i večer před spaním - třeba ve stanu.

Pořádnou dávku krásných knih najdete u nás!

S radostí vám představíme naše červnové novinky! Od napínavé novinky od Agnieszky Stelmaszyk, 11. části skvělé série Kroniki Archeo Złoty szlak, přes romantický příběh o Heidi, až po úžasného průvodce světem motýlů ze série Naturführer für Kinder, u nás najdete knihu pro každého!

Złoty szlak cz. 11 - Kroniki Archeo
Agnieszka Stelmaszyk
 
Tajemnica! Afryka! Wykopaliska! Dzika przygoda!
 
Ostrowscy a Gardnerovi spolu s paní Ophelií jedou na dovolenou do Afriky. Plánují navštívit Nairobi, safari v rezervaci Masai Mara, výlet do Mombasy, výlet lodí a obdivování korálového útesu. Nečekaně jejich plány komplikuje tajemné zmizení archeoložky v núbijské poušti. Rodiče musí své děti nechat v péči paní Ofelie a pomoci jí.
Jako by to nestačilo, mládež se také dostane do potíží. Má to něco společného se ztraceným kufrem, nebo možná tajemnou taškou, která se zapletla mezi jejich zavazadla, nebo snad dědečkovým zápisníkem s mapou pokladu?
 
Jedenáctá kniha z oblíbené série Agnieszky Stelmaszyk je stejně skvělá jako ty předchozí - čtenáře opět čeká napínavé dobrodružství dětí, které se jen tak něčeho nezaleknou.
 
Další novinky naleznete ZDE
 
 
A navíc:
VYHRAJTE knihu The Call of the Wild (Volání divočiny)
Zjistěte informace o knize zde.
Soutěže se můžete zúčastnit zde
 
 
Přejeme krásné léto!