Kupte si 3 knihy a získáte 1 další knihu dle vlastního výběru zdarma. V košíku se automaticky odečte cena za nejlevnější knihu. Akce platí do 26. 7.

Objevte ilustrátorku Katarzynu Boguckou

Přiznám se, že radši mám úplně jiný styl ilustrací, např. ty od Sarah Ward nebo Cee Biscoe, takže jsem byla docela překvapená zájmem o knihy Katarzyny Bogucké. Její kresby jsou pro nás, "odkojené" Rumcajsem a Vílou Amálkou poněkud zvláštní. Ale její knihy mají něco do sebe.

První knížkou autorky, kterou jsme zařadili do nabídky, byl Rok w mieście ze série Rok w... Poměrně rychle se zařadila mezi deset nejprodávanějších knih v našem e-shopu a počtem prodaných exemplářů předčila mnoho dalších. Autorka v ní zobrazila čilý ruch ve městě v průběhu dvanácti měsíců. Děti tedy mohou s rodiči dlouho povídat o tom, co na obrázcích vidí. Kniha se tak zařadila do řady tolik populárních obrázkových knih, ve kterých nenajdete žádný, nebo téměř žádný text, ale zato jsou plné podrobných obrázků s mnoha detaily.

Druhou knížkou v naší nabídce je Działka dziadka działkowicza. V ní děti najdou spojení povídání a návodů na spoustu věcí - třeba na rajčatovou omáčku, malinovou šťávu či švestková povidla. Textu není moc, takže se knížka skvělé hodí i pro předškolní děti.

Pokud vás tedy ilustrace Katarzyny Bogucké zaujaly, zkuste některou z jejích knížek. Třeba se vám zalíbí natolik, že nezůstane jen u jedné...

 

číst