Time to Sleep, Alfie Bear! - krásné, milé, skvělé před spaním

"It´s nearly bedtime, Alfie," called Mother Bear. She gathered up Alfie´s baby brother and sister, but Alfie didn´t move.

"It can´t be bedtime," he complained. "It´s still light."

"It´s always light at bedtime in the summer," said Mother Bear. "Come along, Alfie, time for your bath."

U knížečky se člověk musí jedině usmát - pokud totiž znáte situaci, kdy dítko odmítá jít do postele, bude vám tento příběh velice povědomý. A i když je knížka určená malým dětem, maminky, tatínky či babičky určitě okouzlí také.

Alfie má jít spát, ale jemu se vůbec nechce. Maminka má spoustu práce s jeho malinkými sourozenci a jeho lumpárny tomu moc nepomáhají.

Troufám si říct, že Catherine Walters nezklamala. Její knížka je milá, ilustrace nádherné. Za nás rozhodně palec nahoru!

Catherine Walters už od dětství snila o tom, že se stane ilustrátorkou. V současné době je autorkou více než 30 knih pro děti, které jsou oblíbené v Evropě, USA i Asii. Po narození třetího syna ilustrovat přestala, pouze píše texty do dětských knih.

Jestliže vás povídání o této její knížce zaujalo, rozhodně doporučujeme! Knížku navíc můžete koupit v měkké i tvrdé vazbě, přesně podle toho, čemu dáváte přednost. Kdybychom knihu měli hodnotit hvězdičkami, rozhodně za nás má plný počet! Zkusíte ji také?