Výsledky našeho průzkumu

Děkujeme všem, kteří se s námi podělili o svůj názor. Chcete vědět, jak náš průzkum dopadl?

Našeho průzkumu se zúčastnilo 85,7% žen, což až tak překvapivé nebylo, zpravidla totiž knihy objednávají maminky. 71,4% dotázaných bylo starší 31 let, zbytek spadal do kategorie 22-30. 85,7% dotázaných má vysokoškolské vzdělání, ostatní středoškolské s maturitou. Všichni odpověděli, že knihy nakupují pro svoje děti, které jsou ve věku 0-10 let.

57,1% dotázaných přečte spolu s dětmi každý měsíc 4 a více knih, 14,3% naproti tomu jednu nebo žádnou. Oblíbené jsou různé žánry, ale všichni odpověděli, že mezi ně patří pohádky, na druhém místě se umístily sešity s úkoly. Nejoblíbenější jsou autoři, které známe z dětství, známý autor je navíc nejčastějším důvodem pro nákup knih.

85,7% dotázaných čte dětem nejraději před spaním, 28,5% uvedlo, že dětem čtou kdykoliv.

S potěšením jsme se také dozvěděli, že jste s naším obchodem spokojení. Jediným přáním byly nižší ceny u ruských titulů, ale bohužel je pravda, že za ně sami hodně platíme a marže jsou na těchto knihách minimální. Stejně jako u španělských a francouzských knih, u kterých musíme vzít v úvahu vysoké náklady za dovoz. Věřte nám, že jestli se nám do budoucna podaří toto vyřešit tak, abychom mohli ceny snížit, rádi tak učiníme.

To, čeho si u nás vážíte, je výběr, přehlednost, dobré ceny, možnost obstarání knih, které nejsou v běžné nabídce, kvalitní přístup a profesionální přístup k zákazníkům. Jsme opravdu moc rádi, že naše služby považujete za kvalitní, a uděláme všechno pro to, abyste byli spokojení i v budoucnu!

Ještě jednou moc děkujeme za vaše odpovědi!